Bill of Rights

Vi som amerikanere har en enorm hensyn og respekt for forfattere i vores forfatning, fordi det var dem, der lagde grundstenene til det største land på jorden. Men oven på de mange fantastiske aspekter af forfatningen, man står som en handling af visdom og fremsynethed, der sørgede for forfatningen ville forblive et levende dokument i århundreder. Der var levering af den forfatning, der er tilladt for tilføjelse af ændringsforslag.

Det varede ikke længe, efter at forfatningen blev ratificeret, de første ti ændringsforslag blev faktisk arrangeret og blev lov. At de ti ændringsforslag er blevet så centrale for det amerikanske system af regeringen som selve forfatningen. De er kommet til at være kendt som Bill of Rights.

Bill of Rights er så dybt forankret i den amerikanske bevidsthed at de ofte refereres til i samtaler om emner, hvor amerikanerne arbejde og leve sammen og vores forhold til regeringen. Den sande genius af Bill of Rights blev det arbejde, det gjorde at alvorligt begrænser evne af USA ‘s regering nogensinde forstyrrer borgernes grundlæggende rettigheder. Dette er en fantastisk præstation på det statslige plan når du tænke retssystemer regeringer gennem historien og rundt om i verden.

Disse ti ændringsforslag forsikre om, at rettighederne for borgere i dette land er for evigt beskyttet mod ethvert skridt af enhver administration til at tage disse rettigheder og give dem til regeringen selv. Som sådan, regeringen er altid forbudt fra at få for stærk og det forviser regering til en tjener rolle i samfundet, som så ofte ikke er tilfældet i statslige politik andre steder i verden.

De ti ændringer af forfatningen dækker de centrale rettigheder af amerikanere herunder…

1. religionsfrihed, ytringsfrihed, pressefrihed den og den grundlæggende ret til forsamling uden frygt for chikane fra regeringen. Også ret til at indgive andragender regeringen til at søge lindring for klager forårsaget af regeringen.

2. retten til at bære våben.

3. beskyttelse fra den tvungne beboelse af tropper i civil boliger i en konflikt.

4. beskyttelse mod urimelig ransagning og beslaglæggelse som led i en strafferetlig efterforskning.

5. retten til retfærdig rettergang når at blive anklaget for en forbrydelse.

6. ret til en retssag, jury får lov til at krydse undersøge dine anklagere og andre anklagedes rettigheder til at forsikre amerikanerne kan ikke være “railroaded” af det juridiske system.

7. retten til civile sporet af juryen

8. beskyttelse mod grusom og usædvanlig straf og retten til kaution.

9. beskyttelse af rettigheder præciseret ikke udtrykkeligt i disse ti ændringsforslag

10. beskyttelse af stater rettigheder.

Af disse rettigheder, er listet i den første ændring oftest citerede og mest værdsat af amerikanerne. Den oprindelige ophavsmand af Bill of Rights er krediteret til James Madison. Disse grundlæggende regler for rækkefølge for hvordan regeringen vil respektere dets egne borgere sat på plads og ret af rettigheder af amerikanske borgere, der fundamentalt har formet dette land og hvordan amerikanerne kommet til at forvente sin regering til at opføre sig.

Det begavet borgerskab af jord med en forventning om, at rettigheder for borgerne i landet på et meget grundlæggende niveau er vigtigere end rettigheder af regeringen, og at regeringen “værker for os”, som er en fænomenal ændring i de måde samfund har være en organiseret gennem historien. Som sådan, er The Bill of Rights en af de mange grunde, at Amerika kan blive betragtet som den mest unikke land i verden og det land, at mange borgere i andre lande ønsker deres egne amter vil efterligne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.