Hvorfor du skal åbne en opsparingskonto med højt udbytte

Opsparingskontoen med højt udbytte giver mange fordele i forhold til andre typer konti. Det er lettere at oprette en opsparingskonto og nå kortsigtede mål med højere renter. Det er muligt at linke det til din check bankkonto, og du vil undgå månedlige gebyrer. Overfør penge nemt fra den ene konto til den anden. Der er ingen månedlige gebyrer. Opsparingskonti med højt udbytte tilbyder alle disse fordele. Lær mere.
Det kan være et godt alternativ til kreditkort

En opsparingskonto med højt udbytte er en god mulighed for at gemme kontanter til nød- eller kortsigtede mål. Du bør undgå at åbne en, hvis disse er dine primære aktiviteter. Opsparingskonti er ikke designet til hyppige udbetalinger og indskud. Du vil blive opkrævet et månedligt gebyr.

Mange banker tilbyder højtydende opsparingskonti. Disse omfatter Capital One og Discover. Disse banker tilbyder også selvstændige konti, der kan tjene attraktive renter. Du kan opleve, at nogle opsparingskonti med højt udbytte inkluderer et pengeautomatkort. Det betyder, at du kan bruge atm-kortet når som helst du ønsker det uden at betale månedlige gebyrer. Selvom du kan blive fristet til at få en kreditgrænse, kan opsparingskonti med højt udbytte tilbyde en mere attraktiv mulighed.
Traditionelle opsparingskonti tjener en højere rente.

Opsparingskonti med højt udbytte tjener en højere rente end traditionelle opsparingskonti. En traditionel opsparingskonto tjener omkring 0,01% i rente, mens en opsparingskonto med højt udbytte tjener ca. 0,40% og endda 0,50%. En saldo på $ 1.000 i bank A tjener omkring $ 1,16 i renter, mens en saldo i bank B tjener omkring $ 8,27. Dette er næsten $ 290 forskel! Dette hul bliver større, når du indbetaler flere penge hver måned på din konto.

En online bankkonto kan åbnes for at spare penge med højt udbytte. Disse online banker behøver ikke at åbne en filial. De sender disse besparelser videre til kunderne. Du bør sammenligne renter, gebyrer og andre vigtige faktorer, når du vælger en online high yield sparekasse. Hvis du lige er begyndt at spare penge, vil du måske starte med et lavere beløb.
Kan knyttes til en checkkonto

Det kan være en god idé at åbne en opsparingskonto med højt udbytte, som kan knyttes til din check for at få en højere rente for din opsparing. Disse opsparingskonti kan have højere renter end andre typer, og det er muligt at overføre penge mellem dem. Opsparingskonti med højt udbytte er gode til nødfonde og opsparing til familieferier. Disse konti giver det højeste afkast af din investering og kan trækkes tilbage, når du har brug for det.

Online banker, kreditforeninger samt traditionelle banker tilbyder højtydende opsparingskonti. Online banker er mere omkostningseffektive end traditionelle banker. De sender også besparelserne videre til deres kunder. Sammenlign de gebyrer og funktioner, der tilbydes af forskellige banker, når du leder efter en højtydende opsparingskonto. Du kan åbne en konto med enten et lille beløb eller ingen penge afhængigt af hvor meget renter du ønsker at gøre på din opsparing.
Der er ingen månedlige gebyrer

Selvom opsparingskonti med højt udbytte er fri for månedlige gebyrer, kan der være minimumsbalancekrav og vedligeholdelsesomkostninger. For at afgøre, om en opsparingskonto med højt udbytte er det rigtige for dig, skal du læse det med småt, før du åbner en konto. Mange konti med højt udbytte kræver minimale åbningsbalancer over $ 10,000. Nogle kan kræve, at du holder en minimumssaldo på kun $ 10,000. Det betyder ikke noget, om opsparingskonti med højt udbytte passer til dig. Du bør dog også overveje det månedlige maksimum, du kan indbetale.

High yield opsparingskonti kan have nogle ulemper på trods af deres attraktive renter. En bank, der ikke opkræver månedlige gebyrer, bør ikke have et minimumsbalancekrav. Mange opsparingskonti med højt udbytte giver mulighed for månedlige udbetalinger. Mens udbetalinger er begrænset til seks om måneden for nogle konti, tilbyder andre hævekort. De fleste banker har ikke fysiske filialer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.