SARAH VINE: Over-70’erne, Skal Beskytte Sig Ved at Self-isolering

Når du oplyse folk om de ting, du gør og gør hvad du siger, du vil gøre, når du siger du kommer til at gøre det, til at åbne døre. Open Home Automation – Home Automation Basics: Dette kursus giver en fremragende introduktion til komponenter og opbygge et smart home system op fra bunden. Den sidste ting, jeg ønsker at fortælle en af mine elektrikere ægtefæller eller forældre er, at deres søn eller datter vil ikke være at komme hjem igen på grund af en skødesløs ulykke. Hvis elektriker, som du ansætter, er uforsikrede, du vil ikke blive dækket, hvis der sker en ulykke i hjemmet, vil du være ansvarlig for det, og der kunne muligvis være retssager, der kommer på din måde fra egenskaben ejere.

Selv hvis du retter et elektrisk problem på egen hånd, og det ser ud til at blive en succes, er der ingen garanti for, at dit arbejde vil ikke blive defekt. Ud over problemer med sikkerhed, at mange husejere ganske enkelt ikke har den ekspertise, der typisk efterspørges af de fleste elektriske systemer reparationer, og af denne grund de tjenester af en professionel elektriker skal anvendes til denne form for arbejde. En god elektriker altid tager sig om hans sikkerhed, såvel som jeres. Nogle husejere har en tendens til fejlagtigt at tro, at det at arbejde på el-systemer i den hjem er ikke en big deal, og at det kan blive taget sig af på egen hånd uden for meget besvær.

Arbejde på elektriske systemer i dit hjem er ikke noget, der kan gøres af hvem som helst, hvilket er grunden til at ansætte nogle af de mest professionelle elektrikere Sydney har at tilbyde, kan gøre hele forskellen i dit næste el-relaterede hjem forbedring eller reparation job. Virkeligheden er, at arbejde på de elektriske systemer i ens hjem kan faktisk være en farlig aktivitet, især når den erhvervsdrivende ikke rigtig ved, hvad de laver. Nogle mennesker føler, at de vil være bedre til at lære ved at få den uddannelse, de har brug for, mens du arbejder som en lærling. Det kaldes netværk. Vi har prissat 10 minutters job, billigste elektriker afsluttet arbejde og derefter har modtaget 20.000 kr.00 jobs fra de samme mennesker.

Der var ca 260.000 sol arbejdere i de Forenede Stater ved udgangen af 2016 – fem gange størrelsen af kulindustrien – ifølge Sol Instituttets seneste årsrapport job folketælling. Tage din tid kan sikre, at du kun får de bedst mulige elektriker findes derude. Denne indtægt skal omfatte alle inspektør kvoter, ydelser, godtgørelser, betalt ferie og helligdage dækning, overarbejde, firmabil, og alle andre betalinger, kompensationer osv. som en LEC forventes at betale ud af lommen. De gjorde alt, hvad der en stor dårlig union busting virksomheden gør. Hvorfor gør vi ikke ensartede vilkår, der gør medarbejderens samlede indkomst på kun 20%, eller højere for at der står mål med deres erfaring, kvalifikationer og ansvar? Hvorfor skal vi betale for alle vores egne udgifter plus for alle udgifter af ENS medarbejdere?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.